Шланг для перенесення харчового оцту
Застосування | передача харчового оцту в процесі виробництва |
---|---|
Робоча речовина | 15% оцет |
Тиск | бар |
Робоча температура | + 20°C |
Опис: Гумовий шланг SCOTLAND / LL BE діаметром DN 50 був використаний при транспортуванні харчового оцту в процесі виробництва. Для виготовлення рукава використовували гігієнічний з’єднувач з нержавіючої сталі DIN 11851 з закінченням що має ялинку (фітинг) і гайкою з нержавіючої сталі. Монтаж відбувався з допомогою затискної втулки LDR з нержавіючої сталі AISI 304.
Стандарти та вимоги:
- FDA 21 CFR 177.2600 – для гумових харчових шлангів,
- BfR XXI cat.2 – для пластикових матеріалів і виробів, призначених для контакту з продуктами харчування,
- D. M. 21/03/73 – для пластикових матеріалів та виробів, призначених для контакту з продуктами харчування,
- CE 2023/06 – хороша виробнича практика для матеріалів і виробів, призначених для контакту з продуктами харчування,
- CE 1935/04 – для пластикових матеріалів та виробів, призначених для контакту з продуктами харчування.