МЕТАЛЕВІ ШЛАНГИ ВИСОКОГО ТИСКУ

  • Przewód metalowy
  • Przewód stalowy
  • Wąż stalowy

Металеві шланги високого тиску – загальна інформація

Металеві гнучкі шланги з гофрованого аустенітного листа з нержавіючої сталі (AISI 321, AISI 316L) сформовані механічно або гідро-формуванням. Використовуються при високих температурах – до декількох сотень градусів (гаряча вода, пара, масла, високі температури навколишнього середовища), та при низькій температурі (кріогенний газ) в технічно промислових газах, а також різні хімічні речовини (наприклад, кисень, аргон, гелій).

Залежно від типу шлангу, діаметра і температури робочі тиски досягають декількох сотень бар. Вони можуть працювати на циклічному згині під тиском (доведений термін експлуатації за ISO 10380 досягає 50 000 циклів).

Вони доступні у варіанті з опліткою з нержавіючої сталі AISI 304, а також – без оплітки та з подвійною опліткою, номінальний діаметр від DN6 до DN250.

Використовуються у вигляді готових рукавів з вуглецевими сталевими або нержавіючими сталевими закінченнями, привареними до шлангу. Висока якість шлангів і сталевих рукавів зварених у Tubes International підтверджена сертифікатами Germanischer Lloyd, Det Norske Veritas і управлінням технічного нагляду на відповідність директиві по напірному обладнанню 97/23 / EC.

ГНУЧКІ МЕТАЛОРУКАВИ З ФІТИНГАМИ

Готові до використання гнучкі металорукави для високого тиску із приварними кінцівками (вуглецева сталь, нержавіюча сталь 304 та 316 / 316L). Рукави зі стандартними різьбовими, фланцевими, трубчастими та іншими з’єднаннями. BSP, BSPT, NPT, метричною та дюймовою UNF різьбами. Фіксовані або поворотні фланці відповідно до PN–EN 1092–1 (DIN PN), також фланці відповідно до американського стандарту ANSI B 16.5.
Спецзакінчення за кресленням клієнта можна виготовити на замовлення. З’єднання приварюються до шлангів сертифікованими зварювальниками та перевіряються відділом технічного контролю.

Висока якість шлангів та трубопроводів зварених у Tubes International підтверджена міжнародними сертифікатами Germanischer Lloyd, Det Norske Veritas і управлінням технічного нагляду на відповідність директиві по напірному обладнанню 97/23 / EC.

Специфічний тип рукавів – це гнучкі сталеві шланги які нагріваються, наприклад, парами з двостінною конструкцією (див. групу нагрівальних шлангів).

Вибираючи сталевий рукав, окрім робочого тиску, температури і хімічної стійкості, – слід пам’ятати про правильну установку трубопроводу в плані його необхідної довжини, мінімального радіусу згину – особливо в рухомих системах. Рекомендується накреслити ескіз установки з усіма розмірами.

При виборі сталевих трубопроводів, слід проконсультуватись з Tubes International!

КАТАЛОГ
Скачати

ТОРГОВА МЕРЕЖА
Знайти

ЗАПИТ
Вислати